Kan man have succes med SOME, når ens kæreste er anti SOME?

Jeg har besluttet mig for at jeg virkelig gerne vil give det her blog, instagram, følg mit liv via SOME kanaler en fair chance. For mig betyder det at jeg virkelig skal gøre en indsats med noget før jeg kan sige om jeg dur til det eller ej.

Jeg synes egentlig også, indtil videre, at det går ganske glimrende for mig med de indlæg der er skrevet her på bloggen (når de endelig kommer… i know! planen er at de skal komme med lidt kortere intervaller end nu). MEN mit evige problem befinder sig i mine evner som fotograf – altså jeg tager selfies og billeder af andre og af ting. Jeg MANGLER bare de der gode blog billeder, hvor ‘andre’ (underforstået min kæreste) har taget sådan nogle
‘hov der stod jeg lige med min grande latte og lækre solbriller ved havnen’
‘jeg står lige her og snitter min salat og drikker lidt spinat smoothie’
‘hey skat kaldte du? ej så tog du et billede lige som jeg vendte mig om’
– agtig billeder!

Og dem kommer jeg simpelthen aldrig til at komme i besiddelse af, fordi jeg har fundet mig en mand som er så absolut anti social media, aldrig selfiefotograferende, stereotyp blogger hadende – person… Så hvis jeg siger til ham at han skal tage et billede af mig og jeg så begynder at stille mig an, så kigger han dybt forarget på mig og synes jeg er så mega mega åndssvag!

Det irriterer mig derfor tit når jeg sidder med hvad jeg personligt synes er noget interessant på hjertet så har jeg sjældent et godt billede til indlægget – og i princippet vil jeg gerne have flere billeder til et indlæg.

Så… ja hvad vil jeg egentlig med det her indlæg?
Nok bare fortælle om mine udfordringer ved at forsøge at blive mere aktiv på de sociale medier og på min blog og nok for at undskylde for at mine billeder måske ikke er så fængende og interessante som man kunne ønske. Men jeg forsøger at blive bedre – det må kunne lade sig gøre uden man behøver at ansætte sin kæreste som fotograf 😉Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar