Om Josefine

Jeg hedder Josefine Marie Lomborg og jeg berigede verden med mit selskab i det fodboldsejrende år 1992 . Jeg er født og opvokset i Aarhus (ikke downtown Aarhus C, men en smule vej derfra), sammen med mine forældre og min storesøster samt min lillebror. Da jeg var 19 år og havde fået min røde studenterhue på rykkede jeg i min egen lejlighed på Trøjborg hvor jeg har boet lige siden – og jeg elsker det!

Jeg er uddannet Finansbachelor og har fortsat min uddannelse som cand.merc.SOL, hvor jeg forhåbentlig bliver færdig i sommeren 2018. Jeg har forinden også læst 2 semestre på Jura på Aarhus universitet (GAAB!).

I min fritid passer jeg en par studiejobs hos en radiostation (go!FM) også er jeg ansat ude på CULT HQ (.. og nej jeg er ikke iført røde pailletshorts). Derudover så har jeg en stor passion for musicals – især dans!

Som person er jeg ærlig og stædig, jeg siger tingene som jeg mener, og det vil min blog især bære præg af. Dermed skal det siges at jeg er helt indforstået med, at vi alle ikke deler de samme holdninger, og jeg er bestemt åben overfor kritik. Dog håber jeg selvfølgelig at denne bliver leveret, således at jeg kan bruge den konstruktivt, samt at der holdes en prober tone – dette håber jeg du som læser vil respektere.

Derudover kæmper jeg ligesom så mange andre med lidt ekstra kilo på sidebenene og en hud der sommetider ligner at jeg netop er indtrådt i puberteten – derfor kæmper jeg hver dag med at finde de bedre alternativer og nye gode vaner, en rejse jeg håber i vil følge med på. Men jeg er på ingen måde ekspert eller noget som helst – så betragt mig endelig ikke som rollemodel!!