Travl hverdag og lækker sommerdrik!

Hold da helt ferie! Ærlig snak: Det at vedligeholde en blog kræver godt nok meget mere end hvad jeg lige havde forventet!

Som nogle af jer ved, så er jeg startet i praktik på fuldtid, og jeg kan virkelig godt mærke forskel på overgangen fra studielivet til arbejdslivet (gisp!). Jeg nyder helt vildt at arbejde og få følelsen af en mere “rutinepræget” hverdag, men det betyder også, at alt det praktiske oftest skal klares efter arbejde – så der skal handles ind, vaskes tøj, gøres rent, laves mad, tilbringes tid med kæreste, familie og venner. Det er lidt en mundfuld! Men det er fedt 🙂

Det har dog også betydet, at tiden til at sidde og fordybe mig i min blog desværre ikke har været der. Jeg har inderst inde en drøm om at jeg en dag (i den nærmeste fremtid) får skrevet en røvfuld indlæg, sådan at jeg hele tiden har lidt lækkert at sende ud til jer – men ja, gode intentioner er der jo nok af 😉

Dog kan jeg love jer at det bestemt ikke er fordi jeg mangler ideer! Tværtimod tror jeg det er fordi jeg har så mange ideer i så vidt forskellige retninger at opgaven sommetider kan virke uoverskuelig for mig (pinligt!).

Ikke kun bloggen der bliver nedprioriteret

Nej det er desværre også min træning. ØV! Jeg var ellers lige kommet ind i så god en vane med at træne 3-5 gange i ugen, og jeg nåede til et punkt til sidst hvor jeg ikke længere skulle tvinge mig selv afsted, men hvor jeg tog afsted fordi jeg virkelig havde lyst… Det fik ‘sommerferien’ så ødelagt. Fordi i princippet har jeg jo ikke holdt sommerferie pga. jeg skulle gå i Summer School, som så mange andre unge studerende. Men nøj hvor var det jo synd for mig – så derfor skulle jeg have lov til at holde fri fra træning og tanker om kost… Dumt Jose, bare dumt! Fordi her sidder jeg så… Smidt totalt ud af min træningsrytme og knap 2 kilo tungere end før ferien.. Jordens undergang? Næh såmænd ikke, men bare så unødvendigt at jeg skal starte helt forfra – fordi det er virkelig sådan det føles! Selvom jeg stadigvæk alt i alt har tabt mig, spiser sundere, og dyrker gennemsnitligt mere motion end hvad jeg plejede – så føler jeg mig slået helt tilbage til udgangspunktet.. ÆV æv æv.

 

Endnu en undskyldning

Så alt i alt er det her indlæg jo også bare endnu en saga fyldt med dårlige undskyldninger. Og jeg har virkelig også sat mig for at kampen nu skal sættes ind igen – og det er på alle områder! Jeg skal spise sundt, jeg skal træne, jeg skal blogge, jeg skal arbejde, jeg skal hygge mig og jeg skal være glad på én og samme tid! Men jeg ved det kan lade sig gøre, jeg skal bare lige skubbes igang igen 🙂

 

En opskrift

Nå men udover mit ynk og selvmedlidenhed skal I have noget ud af at have læst med! Så her er lige en opskrift på en lækker sommerdrik (jo jo, der var 25 grader idag!). Ideen kom fordi jeg havde købt en vandmelon, der desværre ikke rigtig smagte af noget.. Derfor valgte jeg at skære den i tern og smide den i fryseren, så den kunne blendes med frosne jordbær og vand – BUM! Det er sgu da nemt! Det smagte dejligt og var super læskende i det her dejlige vejr 🙂

Enjoy!

Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar